Informationspakke

Når du/I har tilkendegivet din/jeres interesse for at få fjernvarme sender vi dig/jer, ca. 12 måneder før vi graver i dit/jeres område, en informationspakke, som også indeholder den aftale du/I skal underskrive for at give det endelige og bindende tilsagn til at få fjernvarme.

Er du/I nysgerrige på hvad informationspakken indeholder finder I alle dokumenterne her:

Savner du yderligere information så ser gerne vores side med Spørgsmål og svar: Spørgsmål og svar (haderslev-fjernvarme.dk)

Tilkendegiv din interesse for fjernvarme

Her på siden kan du uforpligtende vise, om du er interesseret i at få fjernvarme.
Start med at indtaste adressen på din ejendom (både vejnavn og husnummer), og denne hjemmeside vil automatisk tjekke, om du kan få fjernvarme.

Din interessetilkendegivelse bruger vi til at registrere dine kontaktoplysninger, så vi senere lettere kan kontakte dig vedrørende vores udrulning af fjernvarmen.

For at du kan sikre dig muligheden for at få fjernvarme, skal du underskrive vores Aftale om Fjernvarmelevering.

Hvis din ejendom kan få fjernvarme, og er du klar til at underskrive Aftale om fjernvarmelevering, så kan du klare underskriften digitalt, klik her: Underskriv aftale

Alternativt kan du selv udskrive Aftale om fjernvarmelevering, som du finder til venstre på denne side under "Informationspakke", og udfylde aftalen, underskrive aftalen og sende den retur til os med PostNord (bemærk der går ca. 14 dage før vi modtager breve sendt via PostNord)