Opdateret 7. sep. 2020

Vi venter pt. på at Energistyrelsen får meldt udmøntningen af tilskudsordningerne ved skifte fra olie- og gasfyr til fjernvarme ud, så vi kan få lagt det ind i de priser, det skal koste at skifte til fjernvarme. Vi håber dette er afklaret inden 1. oktober, men vi har desværre ingen indflydelse på dette.

Mht. hvad det vil koste at skifte til fjernvarme, har vi overvejelser om at tilbyde flere pris-modeller, man kan vælge imellem.

Ud over en kontantpris model overvejer vi en prismodel med et abonnement, som gør at man kan skifte til fjernvarme uden, at skulle have penge op af lommen. Man betaler så skiftet til fjernvarme via et abonnement, som inkluderer bortskaffelse af det gamle fyr, afbrydelse af gasstikket eller fjernelse af olietanken (ikke nedgravet) samt al installationsarbejde.

I abonnementet bliver desuden inkluderet al fremtidig service og reparation på den fjernvarmeunit, som erstatter det gamle fyr, og det er dermed uden omkostning for kunden og omkostninger Haderslev Fjernvarme dækker. Der tages forbehold for hvordan indholdet i selve abonnementet bliver i den endelige version.

Denne side opdateres når Energistyrelsen har meldt tilskudsordningerne ud, så følg med på denne side.