SMS Service

Som kunde hos Haderslev Fjernvarme er du automatisk tilmeldt vores sms-service, dvs. alle mobiltelefoner på adressen. Er der evt. personer i hustanden som ikke skal modtage service-SMS´er, f.eks. mindreårige, kan disse mobilnumre nemt afmeldes/blokeres nedenfor.

Taletidskort-mobilnumre og erhvervsmobilnumre er ikke automatisk tilmeldt SMS-Service, men dette skal gøres manuelt, se nedenfor.

Det er en gratis service, som vi tilbyder alle vores forbrugere.

Hvis uheldet skulle være ude og der opstår driftsforstyrrelser i det område hvor du bor, vil du modtage en sms-besked om dette på din mobiltelefon.

På sigt vil SMS-Service blive koblet sammen med vores fjernaflæsning af målere, og vi kan således advare forbruge, som pludselig får alvorlige problemer med at overholde afkølingskravet. Som forbruger har man dermed mulighed for hurtigt at få taget hånd om den manglende afkøling, inden der evt. påløber gebyrer for dårlig afkøling.

Såfremt du ønsker flere mobilnumre tilmeldt vores SMS-service, kan du gøre det ved at klikke på "Tilmeld". Det kan f.eks. være hvis du ejer en udlejningsejendom eller er vicevært for en ejendom, så kan du tilmelde dit nummer på den pågældende forbrugsadresse.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage SMS-beskeder/mails fra Haderslev Fjernvarme, kan du afmelde mobiltelefonnummer eller e-mailadresse ved igen at udfylde oplysningerne i feltet nedenfor og klikke på "Send PIN-kode". Du modtager herefter en kode, og kan med den komme ind og se hvilke adresser du er tilmeldt sms/email-service på og her vælge "Frameld".

//