Driftsforstyrrelser

Normalt er der kun ganske få driftsforstyrrelser på fjernvarmen, men sådanne kan ikke udelukkes, enten pga. nedbrud på vores produktionsanlæg eller ved brud og renovering af vores ledningsnet.

Når der er driftsforstyrrelser bestræber vi os på at meddele disse til berørte kunder via SMS (se mere her: SMS-service), men information om driftsforstyrrelser kan også findes øverste på hjemmesiden under "Driftsstatus". Driftsstatus har farven grøn når der ikke er nogen driftsforstyrrelser og skifter så til farven rød når der er drifts-forstyrrelser. Er Driftsstatus rød kan du ved at klikke på Driftsstatus se nærmere om hvilke driftsforstyrrelser der er.

Driftsforstyrrelse på fjernvarmeunits

Har du en fjernvarmeunit og oplever du problemer med manglende varme og/eller varmt vand, er det lidt forskelligt hvordan du får hjælp.

 • Hjælp til selv-hjælp - Se først her inden du gør mere
  • Start med at se om der under "Driftsstatus" er angivet driftsforstyrrelser i dit område. Er der driftsforstyrrelser i dit område, må du afvente at driftsforstyrrelsen er løst og fjernvarmeforsyningen igen er normal
  • Kontrollere at der er strømforsyning (220 volt) til unitten - Ingen strøm = ingen varme og intet varmt vand
  • Tjek om alle ventiler under fjernvarmeunitten er åbne

 • Du har selv købt din fjernvarmeunit
  Du skal selv bestille og betale din VVS-installatør for udbedring af eventuelle fejl og Haderslev Fjernvarme kan ikke tilbyde hjælp

 • Komplet abonnement
  Er det mindre end et år siden du blev tilsluttet fjernvarmen og der er derfor fortsat garanti på fjernvarmeunitten, hvorfor du skal kontakte den VVS-installatør der har lavet din fjernvarme- installation.

  Er det mere end et år siden du blev tilsluttet fjernvarmen, skal du kontakte Haderslev Fjernvarme ved problemer med din fjern- varmeunit. Vores serviceafdeling kan kontaktes på tlf. 20 62 31 35

  Træffetid på serviceafdelingens telefon er:
  mandag - torsdag         kl. 07.15 - 15.30 og 17.00 - 18.00
  fredag                         kl. 07.15 - 13.00 og 17.00 - 18.00
  Weekend/helligdage     kl. 10.00 - 11.00

 • Aftale om Fjernvarmeunit (renovering af eksisterende fjernvarmeinstallation)
  Ved driftsforstyrrelser skal du rette henvendelse til den VVS-Installatør, og kontaktoplysningerne til denne er påført din fjernvarmeunit.

Brud på ledningsnettet og andre akutte forhold

Observerer du brud på fjernvarmens ledningsnet (herunder stikledningen) eller anden akut vandudstrømning, som ikke kan vente til normal telefontid (sæt eventuelt en spand under hvis det drypper og hold øje med installationen), kan vagthavende kontaktes på:
tlf. 20 43 80 25.

OBS Der kan ikke modtages SMS på ovenstående vagtnumre.

 

 

//