Fjernvarme ALL INCLUSIVE - Få renoveret din fjernvarmeinstallation på abonnement

ORDNINGEN HVOR VI TILBYDER LEJE AF EN FJERNVARMEUNIT ER MIDLERTIDIGT SAT PÅ PAUSE I FORHOLD TIL INDGÅELSE AF NYE AFTALER.

Baggrunden er at Forsyningstilsynet, der er tilsynsmyndighed for fjernvarmeselskaber, har ændret holdning til vilkårene for hvordan vi kan tilbyde en sådan ordningen til vores forbrugere.
Når vi kender de nærmere konsekvenser af Forsyningstilsynets nye praksis fra maj 2024, vil vi enten genoptage ordningen eller helt stoppe med at tilbyde nye lejeaftaler på fjernvarmeunits.

Herunder kan du læse om den ordning, vi har tilbudt frem til maj 2024:

 

En fjernvarmeinstallation kan holde i rigtigt mange år, men intet holder evigt.

En renovering af fjernvarmeinstallationen kan, i mange tilfælde, afhjælpe problemer med en for høj returtemperatur eller reducere dit energiforbrug, og i begge tilfælde blive en økonomisk gevinst.

Vi tilbyder gratis og uforpligtende at se på om din fjernvarmeinstallation med fordel kan renoveres, og du kan herefter få tilbud på renoveringsarbejdet fra en af de VVS-installatører, vi arbejder sammen med (se listen nedenfor), eller få et tilbud på leje af en fjernvarmeunit hos Haderslev Fjernvarme.

Installatører der kan anvendes ift. leje af fjernvarmeunit:

  • Aage Jørgensen VVS
  • Slagtergades Installationsforretning
  • VVS Søberg

 

Lej din fjernvarmeinstallation med all-inclusive

Leje af fjernvarmeunit inkl. installation 190,00 kr. pr. måned uden brugsvandscirkulation.

Haderslev Fjernvarmes tilbyder renovering af ældre fjernvarmeinstallationer, hvor kunderne så kan leje en fjernvarmeunit.

Når du lejer en fjernvarmeunit, skal du ikke bekymre sig om fremtidig vedligeholdelse eller reparation af fjernvarmeunitten, du får nemlig gratis vedligeholdelse og reparation af fjernvarmeunitten og dette er inkl. arbejdsløn, kørsel og materialer.

Vil du vide mere om vores nye "Leje af fjervarmeinstallation"- ordning så kontakt vores serviceafdeling på service@haderslev-fjernvarme.dk eller book et gratis og 100% uforpligtende besøg, hvor vi sammen kan se på om din fjernvarmeinstallation med fordel kan renoveres.

*Pris på leje er for installationer uden brugsvandscirkulation. 

BOOKING AF GRATIS BESØG

Læs mere om leje af fjernvarmeunits i vores folder nedenfor

Dokumenter

Aftale om leje af fjernvarmeunit udleveres ved henvendelse til Haderslev Fjernvarmes serviceafdeling.

 

Nedenstående er KUN til aftale indgået før 1. januar 2021, og kræver samtidig vedlagt den oprindelige aftale:

//