Kom ind i varmen - bliv kunde ved Haderslev Fjernvarme


Der er mange penge at spare ved at skifte dit gas- eller oliefyr ud med fjernvarme.

Har du oliefyr og ligger din ejendom indenfor Haderslev Fjernvarmes forsyningsområde, så kan du allerede nu skifte til fjernvarme.

Der er masser af fordele ved at skifte dit nuværende oliefyr ud med fjernvarme. Det er nemmere, mere miljøvenligt, og du sparer omkring 50 % ved at skifte fra oliefyr til fjernvarme. 

Download et regneark som i grove træk kan beregne den årlige besparelse ved skift fra gas- eller oliefyr til fjernvarme. Se under "Excel beregning" nedenfor.

Du vil sikkert blive positivt overrasket og du er selvfølgelig velkommen til at kontakt os for at få et tilbud på at få lagt fjernvarme ind.

Se vores forsyningsområde her: Vores forsyningsområde

Skrot oliefyret og skift til fjernvarme

I 2020 kan der fortsat opnås håndværkerfradrag når der skiftes fra oliefyr til fjernvarme.
Se mere her: Håndværkerfradrag.


Fjernvarme er generelt den billigste opvarmningsform hvilket du kan læse mere om ved at klikke her Fjernvarme information


Her finder du også megen anden information om fjernvarme.
Beregn hvor meget du kan spare ved at skifte fra oliefyr til fjernvarme.

Fra naturgas til fjernvarme

Klimaforliget, indgået d. 22. juni 2020, åbner muligheder for at Haderslev Fjernvarme kan tilbyde fjernvarme i naturgasområderne i Haderslev, Starup og Marstrup.

Klimaforliget indeholder tilskud til at skrotte både olie- og gasfyr, men indeholder også en stigning i afgifterne på fossile brændsler på ca. 500 kr. om året, så der bliver endnu flere penge at spare ved at skifte olie- og gasfyret ud med fjernvarme.

Haderslev Fjernvarme bruger mindre end 2% naturgas og ingen andre fossile brændsler til produktion af fjernvarme, hvorfor stigningen i afgifter stort set ikke berører varmeprisen på fjernvarme.

Nedenfor kan du lave en beregning af hvad det koster at opvarme din bolig med fjernvarme kontra med naturgas.

OBS beregningen er ekskl. den nye afgiftsstigning, hvorfor besparelsen typisk vil være ca. kr. 500 større end angivet.