Haderslev Fjernvarme stiller op til repræsentantskabsvalget hos Syd Energi

5. november 2018

Syd Energi afholder i perioden 5. nov. til 19. nov. 2018 repræsentantskabsvalg og idet fremtiden peger i retning af en elektrificering af fjernvarmen, har bestyrelsen ønsket at Haderslev Fjernvarme skal repræsenteres ved direktør Morten Hartmann i repræsentant-skabet hos Syd Energi.

Udfasning af fossile brændsler betyder at fjernvarmen langsomt skal omstille sig til en ny form for varmeproduktion, hvilket f.eks. kunne være udnyttelsen af overskudsvarme fra datacentre og andre virksomheder eller anden form for el-dreven varmeproduktion.

Kombinationen af el og fjernvarme er en rigtig win-win-win, idet det vil være en gevinst for miljøet/klimaet, reducere behovet for udbygning af el-nettet og betyde at vindmøllestrøm-men ikke skal foræres væk til udlandet, når det blæser rigtigt meget.

Fjernvarmen vil ret nemt kunne udnytte den overskydende vindmøllestrøm, men kan også  tilbyde forsyningssikkerhed til el-nettet, ved at samproducere el og varme når vinden ikke blæser.

Syd Energi kikker allerede på samspillet med fjernvarmen, men mangler i klar strategi for dette, hvorfor Haderslev Fjernvarme gerne ser direktør Morten Hartmann valgt ind i repræsentantskabet hos Syd Energi.

Alle kunder hos Haderslev Fjernvarme kan stemme ved repræsentantskabsvalget via nedenstående link:

https://v7.valgservice.dk/se