Installation og service

Icon

Få renoveret din fjernvarmeinstallation til en skarp pris

En fjernvarmeinstallation kan holde i rigtigt mange år, men intet holder evigt og en renovering af fjernvarmeinstallationen kan i mange tilfælde afhjælpe problemer med en for høj returtemperatur eller reducere dit energiforbrug, og i begge tilfælde blive en økonomisk gevinst.

Hvis du har en ældre varmtvandsbeholder eller brugsvandsveksler, så er det kun en overkommelig merudgift, at renovere fjernvarmeinstallationen, når der i stedet for opsættes en fjernvarmeunit.

Haderslev Fjernvarme giver et tilskud til renovering af fjernvarmeinstallationer samt udskiftning af radiatorventiler uden termostater til radiatorventiler med termostater.

Se mere information her: Spar på Energien, pengene og miljøet

Tryghedsaftale på fjernvarmeunits

Tjek selv din installation

Tjek jævnligt din fjernvarmeinstallation for utætheder, da ikke alle forsikringsselskaber dækker vandskader, som ikke er pludseligt opstået, men karakteriseres som siveskader!!

Vi anbefaler at du hver 1-2 måneder, lige selv ser efter selv om der er små utætheder på din installation, herunder også på selve måleren og stikledningens tilslutning til hovedhanerne.

Ved utætheder på din installation skal du kontakte din VVS-installatør.

Er der utætheder på måleren eller ved stikledningen så kontakt Haderslev Fjernvarme.

VVS-installatører

Vil du sikre at eventuelt VVS-arbejde bliver udført på bedste vis anbefaler Haderslev Fjernvarme, at man sikrer sig at VVS-montøren har et specielt fjernvarmecertifikat, som viser at montøren har taget en helt speciel eksamen vedrørende arbejde på fjernvarmeinstallationer.

Nedenfor kan du downloade en liste over  VVS-installatører der pt. har montører ansat, som har det specielle FjR-certifikat. Spørg efter certifikatet når montøren kommer for at arbejde på dit fjernvarmeanlæg.